ریدینگ و کاربرد انگلیسی در آزمون CAE
The Cambridge English: Advanced
Reading and Use of English
این بخش از آزمون CAE کمبریج مربوط به گرامر، لغات و مهارت درک مطلب داوطلبان است. در اینجا باید ۸ بخش مختلف را در عرض ۹۰ دقیقه پاسخ دهید، بنابراین سرعت عمل و دقت شما بسیار تعیینکننده خواهند بود.
تغییرات سال ۲۰۱۵
در ویرایش جدید آزمون های دانشگاه کمبریج ، بخش Reading و Use of English در هم ادغام شدند و حالا ۸ پارت مربوط به این دو قسمت را باید در عرض ۹۰ دقیقه انجام دهید. برخی قسمتهای تکراری در فرمت جدید آزمون CAE حذف شدهاند.
در این صفحه چه خواهم گفت؟
- چرا نباید از پارت اول شروع کنید
- چگونه خود را برای این قسمت آماده کنید
- مدیریت زمان بهتر و بهینه
- اهمیت املای صحیح کلمات
- پر تکرارترین جوابها
- تعدادی نکته و ترفند دیگر
ترتیب سوالات
یکی از مهمترین نکاتی که در این مقاله به آن پرداختم، ترتیب پاسخدهی به ۸ پارت این قسمت از آزمون CAE است. ۹۹ درصد داوطلبان کار خود را از پارت اول آغاز کرده و به ترتیب تا قسمت آخر پیش میروند. اما آیا این بهترین راهکار است؟ نگاهی به پاسخنامه سوالات در بخش ریدینگ و کاربرد زبان آزمون CAE بیاندازید:

اگر با آزمون سی ای ای و فرمت کلی آن آشنایی داشته باشید، حتما میدانید که پارت اول شامل سوالات چند گزینهای است و در پارت ۲ باید جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کنید. حالا کدام یک از این پارتها را اول از همه پاسخ دهیم؟ قطعا پارت ۲! چرا؟ چون که اگر در انتها زمان کمی داشته باشید، پر کردن سوالات چند گزینهای فرصت کمتری نیاز دارد و به سرعت میتوانید پاسخ آنها را ثبت کنید. در آزمون CAE برای پاسخهای اشتباه نمره منفی ثبت نمیشود و حتی شاید شانس با شما همراه باشد و چند نمره بیشتر به کارنامه خود بیافزایید. اما حدس زدن کلمات جای خالی در فرصت کم، نتیجه خوبی برایتان به همراه نخواهد داشت.
در پارت ۲، ۳ و ۴ جاهای خالی وجود دارد که داوطلبان باید کلمه یا کلماتی را در آنها وارد کنند. پاسخ دادن به این سوالات اولویت دارد.
سپس در بخشی از سوالات آزمون CAE ، یا جواب را میدانید و یا نه. ارزش ندارد که بخواهید وقت زیادی را صرف فکر کردن به این سوالات کنید. این وقت را به سوالات و بخشهای دیگر آزمون که نیاز به تحلیل و بررسی دارند اختصاص دهید. به همین دلیل، ترتیب پیشنهادی من برای ۸ پارت آزمون CAE در بخش ریدینگ و کاربرد زبان به شرح زیر است:
- از پارت ۴ شروع کنید. در اینجا یا جواب را میدانید یا نه. پس زمان زیادی را برای سوالات سختی که جواب را بلد نیستید صرف نکنید.
- سپس به پارت ۳ بروید. در اینجا کمی زمان بیشتری صرف کنید. با بی دقتی ممکن است نمره قابل توجهی را در این بخش از دست دهید.
- در پارت ۲ نیز یا جواب را میدانید یا نه. پس سعی کنید این بخش را نیز سریعتر پاسخ دهید و وقت زیادی را صرف آن نکنید.
- در نهایت به پارت ۱ میرسیم. این قسمت معمولا برای داوطلبان جذاب و شیرین است و سریع پاسخ سوالات را میدهند. اگر جواب سوالی را نمیدانستید، شانس خود را امتحان کنید.
بعد از اتمام ۴ پارت بخش Use of English آزمون CAE ، نوبت به ۴ پارت بخش ریدینگ میرسد. برای این قسمت به زمان بیشتری نیاز دارید. چرا که هم باید متون را خوانده و هم به سوالات فکر کنید. با طی کردن روندی که در بالا گفتیم، قطعا زمان خوبی برای این ۴ قسمت خواهید داشت.
مدیریت زمان
در این بخش از آزمون سی ای ای، ۹۰ دقیقه فرصت دارید، زمانی معادل یک بازی فوتبال و یا فیلمهای سینمایی. در این بازه زمانی باید ۳۵۰۰ کلمه از متنهای مختلف را خوانده و آنها را بفهمید، از ساختارهای گرامری استفاده کنید و سوالات مفهومی و سختی را پاسخ دهید… مدیریت زمان شما تاثیر به سزایی در پاس کردن آزمون یا افتادن دارد!
من همیشه برای این پارت قانون ۸۰/۲۰ را به شاگردانم پیشنهاد میکنم. حالا نحوه استفاده از این ترفند ویژه چیست؟

این قانون به ما میگوید که ۲۰ درصد از زمان آزمون در این بخش، ۸۰ درصد از جوابها را به ما میدهد. وقتی صبح از خواب بیدار میشید، ۲ دقیقه زمان جهت لباس پوشیدن صرف میکنید، در حالی که درست کردن موها ۸ دقیقه طول میکشد. وقتی که گوشی جدیدی میخرید، ۲ ساعت را صرف یادگیری کار کردن با آن کرده و ۸ ساعت را صرف تغییر والپیپیر و زنگ تماس میکنید…
اما این موضوع در آزمون CAE چه معنایی دارد؛ سرعت عمل خود در این بخش از آزمون را بالا ببرید، چرا که ۸۰ درصد از جوابها را میتوانید در عرض مدت کوتاهی بدهید، سپس از وقت اضافه خود استفاده کرده و به سراغ سوالات سخت و مفهومی بروید.
تیترها را بخوانید!
تقریبا تمامی متون بخش ریدینگ و Use of English آزمون CAE شامل عنوان هستند. قرار گرفتن این تیترها نیز دلیلی دارد؛ به لطف این عبارات کوتاه متوجه میشوید متنی که قرار است بخوانید چه ایده کلی را به شما میدهد. اگر این عناوین را نخوانید فقط زندگی را برای خود سختتر کردهاید!!
مواظب مثالها باشید
در چهار بخش اول که مربوط به Use of English هستند، مثالهایی با شماره ۰ قرار دارند تا داوطلبین بدانند چطور به سوالات پاسخ دهند. وقت خود را صرف بررسی بیش از حد این مثالها نکنید. همچنین اشتباها جواب آنها را در پاسخنامه وارد نکنید.

املای کلمات مهم است؟
بله قطعا!
پارت اول آزمون
در بالا گفتیم که بهتر است آزمون را از پارت ۴ شروع کنیم، اما چون نمیخواهیم کسی گیج شود، ترتیب معرفی و بررسی بخشها را به هم نزدیم. در پارت ۱ تمرکز اصلی کمبریج بر روی دامنه لغات داوطلبین و کمی گرامر آنها است. ساختار این بخش مشابه با کلوز تست کنکور سراسری خودمان است؛ به این صورت که در یک متن کوتاه جاهای خالی وجود دارد و برای هر جای خالی چند گزینه پیش رو خواهید داشت. جهت جذابیت و سختتر شدن آزمون، ۴ گزینه هر تست معمولا خیلی نزدیک به هم هستند!
نکات ویژه
- هیچ چیز همچون خواندن شما را برای بخش ریدینگ آزمون CAE آماده نمیکند. پیوسته مطالعه کنید. داوطلبینی که معمولا خود را به خواندن متون انگلیسی عادت دادهاند، عملکرد بهتری در این بخش داشته و به راحتی سوالات را پاسخ میدهند.
- اگر ۱۰۰ درصد مطمئن هستید که دو گزینه از سوالات چهار گزینهای پارت اول کاملا مشابه هم هستند، پس جواب سوال هیچ کدام از آن دو نخواهد بود. همیشه فقط یک کلمه وجود دارد که از لحاظ معنا یا گرامر برای جای خالی مناسب است.
- هرگز وقت خود را برای پیدا کردن پاسخ سوال ۰ (مثال) هدر ندهید. پاسخ این سوال بالای متن قرار دارد (در باکس خاکستری).
- جملات متن را بررسی کرده و حروف اضافهای که شما را به جواب میرسانند، پیدا کنید. به عنوان مثال بعضی از کلمات تنها با حرف اضافه for همراه میشوند.
- کتابهای خوبی جهت بهبود عملکرد داوطلبین برای این پارت را در بخش منابع سایت معرفی کردهام. از جمله آنها میتوان به CAE Testbuilder اشاره کرد.
مطالعه موردی پارت ۱ آزمون CAE
در تصویر زیر بخشی از پارت اول این آزمون را آوردهایم؛ توجه داشته باشید که متن اصلی این بخش کمی طولانیتر است و ما تنها قسمتی از آن را در اینجا آوردهایم:

در ادامه نیز سوالات ۴ گزینهای مربوط به این ۶ سوال را میبینیم:

حالا میخواهیم قدم به قدم پاسخ سوالات را با هم پیدا کنیم. مراحل را در ادامه عدد گذاری کردهام:
- عنوان را بخوانید. مربوط به خرسهای سیاه است. چیزی در مورد این حیوانات میدانید؟ فقط ممکن است بدانیم که این خرسها سیاه و ترسناک هستند و از درخت بالا میروند.
- حالا سریع متن را بخوانید. خواندن این دو پاراگراف اطلاعات زیادی را در مورد موضوع به ما میدهد؛ زیستشناسان علاقه زیادی به خرسها دارند و ترسی از آنها ندارند.
- به سوال اول نگاه کنید. کدام گزینهها با فعل trust هماهنگ هستند؟ احتمالا بین دو گزینه catch و win شک داشته باشید. یکی را انتخاب کرده و به سراغ سوال بعد بروید. اینجا بخشی از آزمون است که نمیخواهیم وقت زیادی را در آن هدر دهیم.
- در سوال ۲ احتمالا بین دو گزینه insight و vision شک دارید. قبل از انتخاب گزینه مورد نظر خود باید دوباره جمله را بخوانید. بعد از جای خالی حرف اضافه into آمده است، پس پاسخ ما ۱۰۰ درصد insight خواهد بود.
- برای سوال سوم، اگر اهل مطالعه باشید، قطعا به سرعت گزینه Contrary را انتخاب میکنید.
- و به همین صورت پاسخ دادن به سوالات را ادامه دهید. در نهایت پاسخنامه شما باید به چنین شکلی در بیاید:
پارت دوم آزمون
در اینجا هم متنی با جاهای خالی پیش روی داوطلبین قرار میگیرد. برخلاف پارت اول، در اینجا هیچ گزینهای جهت انتخاب وجود ندارد و باید به دانش خود رجوع کنید. پاسخ اکثر سوالات مربوط به گرامر است و قرار نیست کلمه خاصی در جاهای خالی قرار گیرد.
نکات ویژه
- فقط یک کلمه بنویسید، فقط یک کلمه! کمبریج کلماتی نظیر won’t را دو کلمه در نظر میگیرد، پس مواظب باشید.
- کار خود را از خواندن عنوان متن شروع کنید و سریع متن را یک دور بخوانید. بدین ترتیب حواستان به مثبت یا منفی بودن ساختار برخی جملات خواهد بود.
- گاهی اوقات جواب یک جای خالی میتواند چند مورد باشد (may و might). هر کدام را که دوست دارید در جای خالی قرار دهید.
- در حین آماده سازی خود برای این بخش از آزمون همیشه از اشتباهات خود درس بگیرید تا در آزمون اصلی کمترین ضریب خطا را داشته باشید.
آنالیز بسیار دقیق از پارت ۲
جوابهای پر تکرار در این بخش از آزمون به ترتیب زیر هستند:
to – being – which – for – with – one – not – as
نکات بیشتر
- اگر جای خالی در ابتدای یک جمله قرار دارد، احتمال ing گرفتن آن زیاد است. به عنوان مثال having یا being.
- کلمه which یکی از جوابهای پرتکرار این بخش از آزمون CAE است.
- with و همچنین without یکی دیگر از مواردی است که حتما به آن برخورد خواهید کرد.
- در موارد شرطی ممکن است جواب شما if یا unless باشد. جهت مشخص شدن این موضوع باید متن را به خوبی فهمیده باشید.
- همه از حروف اضافه در انگلیسی بدشان میآید اما کمبریج عاشق آنهاست.
- برخی دیگر از پاسخهایی که ممکن است در پارت ۲ به آنها برخورد کنید:
no – there – once – even – such – since – it – myself (or themselves etc) – what – either
پارت سوم آزمون
اگر آزمون FCE را تجربه کرده باشید، با این پارت آشنایی دارید. نام این قسمت Word formation است. در اینجا کمبریج مهارت شما در تغییر کلمات به حالتهای مختلف (فعل، صفت، قید و..) را میسنجد. همچنین جهت موفقیت در این بخش باید تسلط خوبی بر پیشوند و پسوندها داشته و متن پیش رو را به خوبی درک کنید.
یک متن به همراه ۸ جای خالی در این بخش پیش روی داوطلبین قرار میگیرد. در سمت راست هر جای خالی یک کلمه وجود دارد که باید حالت مناسب از آن را در جای خالی استفاده کنید. چیزی شبیه به سوال زیر:
* You must put the ___________ word into the gap. MISS
Answer = missing (change MISS into an adjective because it describes ‘word’, which is a noun)
در اینجا قصد ندارم با آموزش مباحث گرامری، برای تک تک سوالات این بخش راهکار ارائه کنم و تنها نحوه پاسخدهی به سوال را با هم مرور میکنیم:
- ابتدا متن را بدون پاسخ دادن به سوالات بخوانید تا ایده کلی از آن در ذهنتان شکل بگیرد؛ این کار بسیار مهم است، چرا که برای برخی از جاهای خالی حالت منفی یا مثبت کلمات نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است. به عنوان مثال faithful یا unfaithful.
- از حالت صحیح هر کلمهای که با حروف بزرگ و به صورت بولد آمده، در جای خالی خط کنار آن استفاده کنید.
- جهت پاسخ به سوالات این بخش باید تسلط خوبی بر ساختار جملات در زبان انگلیسی داشته باشید. همچنین آشنایی با خانواده کلمات مختلف از اهمیت ویژهای برخوردار است. به عنوان مثال خانواده کلمه object عبارت است از: objective, objectivity, objectionable, objectively و..
پارت چهارم آزمون
هشدار! هشدار! برخی از داوطلبین معتقدند این قسمت از آزمون بسیار سخت و پیچیده است. من نیز تا حدی حق را به آنها میدهم. حجم گستردهای از گرامر و لغت در این بخش به صورت همزمان مورد ارزیابی قرار میگیرد. ممکن است از شما خواسته شود جملات رسمی را به غیر رسمی و یا بالعکس تبدیل کنید. پاسخ مثال زیر را میدانید:
نکات اولیه
- در دستورالعمل این قسمت از آزمون CAE گفته شده باید حتما از کلمهای که ارائه شده استفاده کنید و تغییری در آن اعمال نشود.
- تنها حق استفاده ۳ الی ۶ کلمه جهت کامل کردن جمله دوم را دارید. کلماتی نظیر don’t و won’t دو کلمه حساب میشوند. شاید امکان کامل کردن جمله با ۲ و یا ۲۲ کلمه وجود داشته باشد، اما برای آن نمرهای کسب نمیکنید.
- کلمه ارائه شده را به هیچ وجه تغییر ندهید! نمیتوانید کلمه TO را به INTO تبدیل کنید. حتما خود کلمه را در پاسخ خود دخیل کنید.
- همانطور که گفتم، این پارت از آزمون CAE کمی سخت است، چرا که باید دانش خوبی داشته باشید. اما هر سوال در اینجا ۲ نمره دارد. شاید کل پاسخ را ندانید اما ممکن است با وارد کردن بخشی از آن یک نمره بگیرید.
- سعی کنید معنا حفظ شود. اگر در جمله اول عبارت Tom said آمده، در پاسخ خود اسم او را به ضمیر تبدیل نکنید (he said).
- زمان افعال را بررسی کنید. اگر زمان جمله اول گذشته است، زمان جمله دوم نیز باید گذشته باشد.
پروسه پاسخگویی
مثالی که در بالا آوردیم را به خاطر دارید. این مثال در هندبوک رسمی کمبریج آمده است. بیایید با هم به آن پاسخ دهیم.
اگر قبلا کلمه spite را خوانده باشید، حتما میدانید که در عبارت in spite of به کار میرود؛ از زبان آموزان سطح آزمون CAE انتظار میرود که چنین کالوکیشنهایی را بلد باشند. بنابراین این عبارت را قبل از کلمه experience قرار میدهیم:
Anna got the job in spite of experience in public relations.
نه! اصلا این جمله از لحاظ معنایی درست نیست. در حال حاضر تنها از ۳ کلمه استفاده کردهایم و هنوز حق به کار بردن چند کلمه دیگر را داریم. با این حال خبر خوش این است که تا همینجا یک نمره از دو نمره سوال را گرفتهایم. اگر کمی دقت کنید متوجه میشوید که جواب نهایی اینگونه خواهد بود:
Anna got the job in spite of her lack of experience in public relations.
همانطور که دیدید، برای آمادگی این بخش باید تسلط خوبی بر گرامر، لغات، عبارات، فریزال وربها و… داشته باشید. بنابراین به خوبی خود را آماده کنید.
پارت پنجم آزمون
در این قسمت یک متن نسبتا طولانی به همراه ۶ سوال مفهومی از آن پیش روی داوطلبین قرار میگیرد. هر پاسخ درست دو نمره دارد. متن خیلی طولانی است و پاسخ سوالات نیز به سادگی قابل تشخیص نیستند. در اینجا تمرکز، فهم و شکیبایی شما مورد ارزیابی قرار میگیرد. همان زمانی که در پارتهای ۱ تا ۴ ذخیره کردید را حالا باید در اینجا صرف کنید.
مقدمات
- همه چیز را بخوانید! فقط خواندن متن کفایت نمیکند، باید سوالات و گزینههای آنها را هم با دقت مطالعه کنید.
- پاسخها به همان ترتیب سوالات در متن ذکر شدهاند. با این حال ممکن است سوال آخر درباره کل متن باشد.
- ایدهها و تعصبات خود را کنار بگذارید. پاسخ سوالات را باید از طریق متن پیدا کنید. تفکرات نویسنده متن ریدینگ از هر چیزی مهمتر است.
- همیشه صحیح بودن پاسخهای خود را بررسی کنید – اعتماد به نفس زیاد در این پارت از آزمون CAE بسیار خطرناک است.
چگونه آماده شویم؟
بهترین راه جهت بهبود علمکرد خود در این بخش، خواندن متون مختلف انگلیسی است. آن دسته از شاگردانم که به مطالعه علاقه زیادی دارند همیشه علمکرد خوبی در این پارت ارائه میکنند. همچنین همیشه از اشتباهات خود در دوران آماده سازی درس بگیرید تا در خود آزمون مشکلی نداشته باشید.
مراقب تلههای کمریج باشید!
تلههای زیادی را طراحان کمریج در این پارت قرار میدهند (حدود ۷۵ درصد گزینهها و جملات متن). چرا تمام گزینهها تا حدی صحیح هستند؟ چون که اگر متن را یک بار خیلی سریع بخوانید تمامی آنها ممکن به نظر میرسند.
مطالعه موردی پارت ۵
متن زیر در هندبوک رسمی کمبریج آمده است. پس از مطالعه این متن به سراغ یک سوال از آن میرویم:
“This book examines how the ever-changing role of colour in society has been reflected in manuscripts, stained glass, clothing, painting and popular culture. Colour is a natural phenomenon, of course, but it is also a complex cultural construct that resists generalization and, indeed, analysis itself. No doubt this is why serious works devoted to colour are rare, and rarer still are those that aim to study it in historical context. Many authors search for the universal or archetypal truths they imagine reside in colour, but for the historian, such truths do not exist. Colour is first and foremost a social phenomenon. There is no transcultural truth to colour perception, despite what many books based on poorly grasped neurobiology or – even worse – on pseudoesoteric pop psychology would have us believe. Such books unfortunately clutter the bibliography on the subject, and even do it harm.”
Q – What problem regarding colour does the writer explain in the first paragraph?
A – Our view of colour is strongly affected by changing fashion.
B – Analysis is complicated by the bewildering number of natural colours.
C – Colours can have different associations in different parts of the world.
D – Certain popular books have dismissed colour as insignificant.
بله! متاسفانه در عرض دو الی سه دقیقه باید این حجم از متن را برای یک یا نهایتا دو سوال بخوانید و بفهمید! حالا پاسخ سوال چیست؟!
پارت ششم آزمون
در پارت ۶ از آزمون CAE ، همیشه ۴ متن کوتاه از نویسندههای مختلف در مورد یک موضوع مشترک را باید بخوانید. در اینجا باید ایده و احساس نویسندهها در مورد موضوعات مختلف را بفهمید؛ نقطه نظرات مشترک و متفاوت این ۴ نویسندهها را نیز متوجه شوید. تعداد سوالات این بخش فقط ۴ تا است، اما جهت پاسخ دادن به آنها باید حداقل دو بار متن را بخوانید.
“I like wine. Pizza is the best Italian food.”
“I like wine. Pasta is the best Italian food.”
“I hate wine, but pizza is the best Italian food.”
“I hate wine but pizza is much nicer than pasta.”
:و سپس باید به سوالاتی نظیر موارد زیر پاسخ دهید
Which writer:
[۱] – has a different opinion on pizza to all the others?
[۲]- says the same thing about wine as writer C?
راه غلط
حتی در مثالی به سادگی مورد بالا نیز میتوان به راحتی اشتباه کرد. پس نباید در پاسخ به این ۴ سوال به ظاهر ساده عجله کنید. به عنوان مثال بسیاری از شاگردان برای سوال اول گزینه D را انتخاب میکنند چرا که در نگاه اول با بقیه موارد فرق دارد. اما جواب درست B است؛ او تنها کسی است که میگوید پاستا بهترین غذا است. اگر بخواهید متن را خیلی سریع بخوانید، احتمال اشتباه خواندن پیتزا و پاستا نیز وجود دارد.
حتی ممکن است برای سوال دوم، پاسخ احمقانهای مثل گزینه C را انتخاب کنیم! با اینکه این گزینه به هیچ وجه نمیتواند پاسخ صحیح سوال باشد. پس دقت، دقت و دقت کنید!!
پارت هفتم آزمون
نام این بخش از آزمون Gapped Text است و شباهت زیادی به یک پازل دارد. اما چرا پازل؟ در اینجا یک متن طولانی پیش رویتان قرار میگیرد که ۶ پاراگراف به صورت یک در میان از آن حذف شدهاند و در صفحه بعد آمدهاند. شما باید این پاراگرافها را در سر جای خود قرار دهید. در آزمون FCE به جای پاراگراف باید جملات کوتاهتر را در جای خالی قرار میدادید، اما این آزمون CAE است که در مورد آن صحبت میکنیم!!
پارت ۷ را میتوان یک بخش بسیار سخت در آزمون CAE دانست، اما هرچه بیشتر تمرین کنید آسانتر خواهد شد!
هر کلید برای یک قفل
باید بدانید که هر کدام از جاهای خالی تنها یک پاسخ در بین ۷ گزینه صفحه دوم دارد. هرچه بهتر متن را بفهمید و به کلیدواژههای خاص دقت کنید، پاسخ دادن به سوالات آسانتر خواهد بود؛ باز هم میگم، مطالعه کنید، مطالعه کنید، مطالعه کنید!!
چگونه کار را شروع کنیم؟
کل متن را خوانده و سپس پاراگرافهای صفحه بعد را بخوانید. حالا باید جملات و عبارات قبل و بعد از هر جای خالی را بررسی کنید. سرنخ اصلی شما برای اکثر سوالات همین موارد هستند. نیاز نیست حتما به سوال اول تا ششم به ترتیب پاسخ دهید. ابتدا سراغ موارد آسانتر بروید تا هر چه جلو میروید گزینههای صفحه دوم کمتر شوند و در نهایت برای سختترین سوال فقط یک یا دو گزینه پیش رویتان باشد.
اما مواظب باشید. گاهی اوقات سرنخ شما دقیقا قبل یا بعد جای خالی قرار نمیگیرد. پس دقت داشته باشید. باید حتما کل متن را خوانده و با آشنایی به تمامی پاراگرافهای صفحه بعد، پاسخ را تشخیص دهید. شاید گاهی اوقات سرنخه شما یک پاراگراف کامل باشد!
سرنخها
- نام و ضمایر
- کلماتی نظیر then، Finally و…
- علامت نقل قول (“)
- کلمات کانتراست (However، But)
- زمان فعلها
- تکرار (in other words)
- و…
پارت هشتم آزمون
معمولا سختترین بخش ریدینگ برای من همین قسمت هشتم است و به همین دلیل آن را زودتر از موارد قبل انجام میدم. در اینجا بین ۴ الی ۶ متن کوتاه به شما داده میشود. ۱۰ سوال برای این بخش ارائه میشود و باید مشخص کنید هر کدام از آنها مربوط به کدام پاراگراف ریدینگ است.
اما راهکار ویژه من
ابتدا دستورالعمل سوال و عنوان را جهت کسب ایده کلی از ریدینگ و موضوع بخوانید. در دستورالعمل گفته میشود «قرار است متنی در مورد… بخوانید..». حالا به سراغ ۱۰ سوال بروید و علاوه بر خواندن آنها زیر کلیدواژههای مهم خط بکشید.
سپس پاراگراف اول از متن را بخوانید و دوباره به سراغ ۱۰ سوال خود بروید و مواردی که به آن ربط داشت را مشخص کنید. حالا به سراغ پاراگراف دوم متن رفته و پس از آن دوباره سوالات را بخوانید و پاسخ موارد مربوط به آن را بدهید. این کار را برای تمامی پاراگرافهای باقیمانده به ترتیب انجام دهید.
پس از اتمام این مرحله، قطعا به پاسخ بیش از ۵۰ درصد سوالات خواهید رسید. برای سوالات باقیمانده که احتمالا سختتر هستند باید دوباره به سراغ متن رفته و با دقت بیشتری به دنبال سرنخ بگردید.
اگر راهکار ما برای مدیریت زمان در پارتهای قبلی را رعایت کنید، در انتها فرصت کافی جهت اتمام این بخش را خواهید داشت.
امیدوارم از این مقاله بهره کافی را ببرید و عملکرد خود را در بخش Reading و Use of English آزمون CAE بهبود بخشید. مطالعه مقالات وبلاگ EnExams و ویدیوهای ما را فراموش نکنید! سوالات خود را در بخش تماس با ما مطرح کنید، پاسخ شما را به زودی خواهم داد!
متخصصین ما با تجربه کسب مدارک ممتاز انگلیسی پاسخگوی سوالات و نیازهای شما هستند. میتونید از طریق تلگرام، واتس اپ یا پیامک با شماره ۰۹۳۵۵۷۲۲۶۱۶ در ارتباط باشید! (جهت پاسخگویی بهتر، حتما پیام متنی ارسال نمایید